Това е една от най-новите услуги на сватбените агенции в Бургас...

Предбрачен договор е една от най-новите услуги на сватбените агенции в Бургас. Днес в морския град бе представено изложение на сватбени украси, аксесоари и фотографии. Организатор на събитието бе първата в страната Асоциация на сватбените агенции.

Всяко младо семейство мечтае денят, в който каже "да" на своя любим, да остане незабравим. Така си представя и своята сватба Силвия Сотирова от  Бургас. Въпреки че важният ден за Силвия през септември, отсега тя има идеи как ще изглежда той.

Силвия споделя, че държи освен тя да изглежда впечатляващо, и гостите й да останат доволни. Затова и отсега обмисля с какво може да изненада своите близки. Оказва се обаче, че изборът и няма да бъде никак лесен.

От няколко месеца сватбените агенти предлагат на младите семейства и консултация с юрист за подписване на предбрачен договор. Услугата обаче все още не е толкова популярна сред бургаските двойки.

Все пак с или без брачен договор или специална украса, най-важното е сватбеният ден да остане един красим спомен за младото семейство.