Със стихове любовна поезия и букет цветя ще посреща Ники Кънчев дамите в своето студио тази вечер.

Със стихове любовна поезия и букет цветя ще посреща Ники Кънчев дамите в своето студио тази вечер. В деня на женския празник на стола на богатството ще седнат две участнички – 56-годишната учителка от Петрич Адриана Стойчева и 33-годишната софиянка Станимира Алексиева. Любопитното около последната е, че докато е работила в САЩ, е сервирала кафе на Джордж Буш-старши. Мъжкото присъствие на 8-ми март ще бъде в лицето на Антон Стоилов, който е от Перник и работи в АЕЦ Козлодуй.

В сряда за 100-те хиляди лева ще се борят двама мъже. Първият е софиянецът Мартин Илиев, който с участието си в „Стани богат” сбъдва своята мечта да седне на стола на богатството. Мартин е и неколкократен победител в състезанието „Минута е много”. Освен интереса и познанията му в различни области, той се занимава и с нумизматика и е истински ценител на редките и ценни монети.

Снукърът пък е страстта на следващия участник. На 27-годишния Ангел Генчовски му върви с билярда, но за съжаление не така стоят нещата с властите на реда. Два пъти е бил неправомерно задържан от полицията, единият път от които е след като бива блъснат от автомобил, докато кара колелото си. В ефира на предаването ще прозвучи и българска народна песен, която Лидослава Видолова ще изпее по време на участието си.

Гост на „Стани богат” тази седмица ще бъде и 73-годишният Георги Паунов, който е най-възрастният участник в този сезон към момента. Младия си дух той поддържа, като живее на яхта. Георги е бил международен съдия по ветроходство и е пътувал по целия свят. Определя себе си като „езичник”, а мечтата му е да събере пари, с които да довърши яхтата си.