Младото семейство тръгнало на околосветско сватбено пътешествие, което продължило цели четири месеца. За този период те станали преки свидетели на снежна буря, циклон, наводнения, пожари и земетресение...

Как се преживяват шест поредни природни бедствия в различни краища на света? Младоженци от Швеция и тяхната новородена дъщеря знаят отговора. Младото семейство тръгнало на околосветско сватбено пътешествие, което продължило цели четири месеца. За този период Стефан и Ерика Сванстрьом и бебето станали преки свидетели на снежна буря, циклон, наводнения, пожари и земетресение.


Началото шведското семейство поставя в Мюнхен с една от най-големите снежни бури в съвременната история на Европа и блокирането на самолетните полети от и към Стария континент.


След като стигат до Австралия, Стефан и Ерика са посрещнати от циклон в Кърнс. Избягали на косъм. Евакуирали ги за 24 часа в местен хипермаркет заедно с още 2500 души.


След това в Бризбейн попаднали в ужасяващото наводнение, а в Пърт едва се спасили от големите горски пожари. Обиколката по пътя на световните бедствия продължила с визита в Нова Зеландия в часовете сред разрушителното земетресение, отнело живота на стотици хора и сравнило със земята голяма част от град Крайстчърч.


В тази поредица не е пропуснато и земетресението в Япония от 11-ти март. Тогава семейство Сванстрьом е в Токио. Пътешествието приключило с благополучно завръщане в Швеция след спокойна визита в Китай. 


\"За младоженци мисля, че преживяхме нашия дял катастрофи в брака. Най-важното е, че връзката ни е по-силна от всякога\", коментира след невероятния воаяж съпругът Стефан.