\"Златното момиче\" е била ужасно ревнива - хвърляла е дини и багажа на Наско Сираков от 17-ия етаж, рязала е матрака с нож, за да не го убие, а той самият е разбивал врата с шут в изблик на гняв...

Бунтарите в спорта Илияна Раева и Наско Сираков имат 28 години щастлив брачен живот. Каква е формулата за щастлив съвместен живот даде Илияна Раева в \"По пантофи\" с Валерия Велева в едно откровено интервю за семейството, секса, ревността, компромисите и вечната любов.

 

\"Аз съм синоним на жена, която обожава мъжа си. В любовта ни с Наско имаше всичко – и хубаво, и лошо. На сватбата ни хората около нас ни предричаха семеен живот не повече от една година. Тогава бях буйно момиче, безкрайно разглезено от славата в много крехка възраст. Егоцентризмът ми беше много силен\", разказа \"златното момиче\" на художествената гимнастика.

 

\"Това, което ме плени в Наско бе характерът му. Той беше много млад и много мъж за годините си. С невероятно чувство към семейството, маниак на тема в него всичко да е както трябва. Беше изключително грижовен за тези годините\", продължи изповедта си Илияна.

 

Гимнастичката призна, че за да имат това семейство, отдава много на съпруга си, но в по-голяма степен тя е направила компромисите със себе си в името на брака.

\"Никога за собствената си кариера не съм била толкова отдадена, колкото на неговата. Дадох цялата си енергия и я изливах върху него\", разказа още Илияна Раева.

 

\"Сексът е много важен. Той е изкуство и в моето семейство, ако има нещо, на което най-много да са се крепели нещата, това е сексът. Двамата държим много на него и сме го съхранили в годините\", каза Илияна.

 

\"Не съм от майките, които като родят децата си забравят мъжа си. Дъщерите ми знаят, че ги обожавам, но Наско винаги е бил на първо място. Аз съм много \"за\" патриархалния свят. Много обичам мъжа като индивид, като животно\", признава гимнастичката.

 

Тя разказа още, че е била ужасно ревнива - хвърляла е дини и багажа на Наско Сираков от 17-ия етаж, рязала е матрака с нож, за да не го убие, а той самият е разбивал врата с шут в изблик на гняв.

 

\"Някъде след 37 години спрях да ревнувам. Никаква ревност не изпитвам в момента. Имам съмнения, че е бил и с други жени, но за всичкото това време Наско нито за секунда не направи така, че аз да се почувствам различно от първия ден, в който сме се запознали\", сподели Илияна Раева.

 

\"Когато станах на 40 години той започна да се интересува аз какво искам и да пита от какво имам нужда. Но ми трябваха 15 години\", призна \"златното момиче\".