Най-добрите истории ще бъдат представени в предаването, а жури от експерти и звезди от \"Love.net\" ще изберат победителите, които ще спечелят романтично пътуване до Италия...

\"На кафе\" и \"Love.net\" обявяват конкурс за най-вълнуваща любовна история, започнала в интернет. Ако сте срещнали любовта във виртуалното пространство и имате желание да го споделите, пишете на електронен адрес love.net@ntv.bg до 20 май. Не пропускайте да оставите телефон за обратна връзка.

Най-добрите истории ще бъдат представени в предаването, а жури от експерти и звезди от \"Love.net\" ще изберат победителите, които ще спечелят романтично пътуване до Италия.

Междувременно, копродуцкията на Нова ТВ и \"Мирамар\" ще има специално излъчване на 11 май само за ...  Локо Пловдив. Събитието е организирано от клуба на привържениците на \"черно-белите\", като специални гости ще бъдат част от актьорския състав и създателите на лентата, начело с режисьора Илиян Джевелеков.

 

Самият той признава, че е трето поколение локомотивец, като това не остава скрито и по време на увлекателния 109-минутен филм за любовта.