По всичко личи, че Крум, Дебора и Кристиана са си взели бележка след противоречивия хит \"Буба лази\". Новата песен \"Танци-манци\" се явява нещо като естествено продължение на голата лазеща буболечка...

По всичко личи, че Крум, Дебора и Кристиана са си взели бележка след противоречивия хит \"Буба лази\".

 

Новата песен \"Танци-манци\" се явява нещо като естествено продължение на голата лазеща буболечка. Не, че визията на изпълнителите тук е по-различа, даже напротив.

 

Общо взето двата клипа изглеждат абсолютно еднакво с единствената разлика, че в \"Танци-манци\" триото кърши тела зад решетките.

 

Най-симпатично от целия клип е кучето Джинджър. Освен него, музикалният сюжет на тема бягство от затвора е разнообразен с мускулести татуирани престъпници и олющени голи стени.

 

Най-голям медиен шум обаче предизвика ексклузивното участие на Миро. Защо точно е решил да изиграе ролята на продуцента, който ги спасява от затвора, така и не става ясно.

 

Като нищо скоро и той ще се преквалифицира в актьор. В крайна сметка за радост на зрителите разголените певци си остават, където им е мястото – в затвора. Само Джинджър си печели свободата.