Така самата Дончева отговори на въпроса на Карбовски дали е възможно тя да е следващият ни държавен глава. \"Поразяващата уста\" заяви, че Бойко Борисов е от групировката СИК и в момента мафията била властта...

На въпрос дали е възможно да се кандидатира за президент, Татяна Дончева каза \"Защо не?\" и допълни, че все пак има време до септември.  Във всичко, с което съм се занимавала, съм първа цигулка. Ако стана президент, пак ще съм, подчерта тя.


В момента организираната престъпност и мутрите са властта. Бойко Борисов е от СИК. Винаги съм го казвала и дори когато бях кандидат за кмет срещу него и когато той беше гл. секретар, съм го казвала. Имало е решение за бившия шеф на НСБОП и НСО о.р. ген. Румен Миланов да стане гл. секретар, но това решение е скъсано, заяви Татяна Дончева.


По думите й това, което трябва да се направи, е да се скъса системата.


Няма да се върне в БСП, категорична е Дончева. Твърди, че е много малко скъп адвокат, но зависи и от делото.


Дефицит на справедливост има, защото хората смятат, че няма възмездие. След като 6 месеца вестниците са писали, че Масларова краде, ние го приемаме, че е вярно.  Дали е невинна Масларова ще стане ясно накрая и ще се произнесе съдът.

 

Какво още смята адвокатът Дончева за делото срещу Масларова гледайте на Nova Play.