Чрез благотворителната инициатива на най-обичаната телевизионна игра у нас на бял свят са се появили общо седем бебета, но Никол, Даниел и Александър са единствените тризнаци...

Семейство от Варна вече година и половина се радва на сбъднатата си мечта да има деца. Те са родени след ин витро процедура, осигурена с помощта \"Стани богат\". Чрез благотворителната инициатива на най-обичаната телевизионна игра у нас на бял свят са се появили общо седем бебета, но Никол, Даниел и Александър са единствените тризнаци.


Петина и Светлозар разбрали какво е най-голямото богатство,умножено по три след  невероятния подарък от \"Стани богат\" и играта на Николай Василев и Антония Първанова. С петте хиляди лева, дарени за ин витро процедура, на 18 ноември 2009-та се раждат Никол, Даниел и Александър.


След 10 години очакване и надежди за свои деца и на 10-ия рожден ден на \"Стани богат\", щастливите родители се радват на своята сбъдната мечта. Пожелават на най-обичаната телевизионна игра и на всички нейни почитатели успех и късмет като техния - в троен размер.