Певицата вече е тръгнала в посока обръщане на стиловете. За доказателство изпя на живо хита на Милко Калайджиев \"За да те забравя\" в джаз вариант...

Специални гости на Иван и Андрей тази вечер бяха певицата Есил Дюран и съпругът й Боби. Двамата работят заедно и са постоянно един до друг. Есил и Боби споделиха, че не са ревниви.

 

\"За всички години само веднъж съм го ревнувала. Нямам чувство за собственост и тогава се стреснах от себе си\", призна певицата.

 

Тя обясни, че не сключват брак, защото така се чувстват най-добре и не обичат да приковават вниманието върху себе си.

 

\"Въпреки че работим точно такава професия, когато става въпрос за лични неща, не обичаме всичко да се върти около нас\", допълни Есил Дюран.

 

Боби от своя страна сподели, че образът й на сексапилна жена свършва до прага на вратата.
\"Вкъщи Есил се превръща в домакиня, аз обичам да ям готвено\", допълни Боби, като певицата поясни, че всъщност обича да го прави.

 

\"В поп-фолка напоследък ми става много скучно, защото музиката е еднообразна. Затова започнахме да обръщаме стиловете и аранжиментите и това ни забавлява страшно много. Вече имаме музиканти и на живо хората могат да чуят тези песни\", разказа още Есил Дюран.

 

Още една новост около певицата е тази, че на пазара излиза парфюмът й, който носи нейното име. Тя сподели, че мъжът й има участие в появата му и е \"голям фен\" на аромата. Есил Дюран направи специален подарък на Иван, или по-скоро на съпругата му, като му подари новия си парфюм.

 

Чуйте хита на Милко Калайджиев \"За да те забравя\" в джаз вариант, изпълнен от Есил Дюран, във видеото.