Тази събота в \"Карбовски : Директно\": коментари на главния мюфтия Мустафа Хаджи, Волен Сидеров и Деница Гаджева за сблъсъците пред софийската джамия; Яне Янев с годеницата си Галя малко преди сватбата; една болна жена, която иска евтаназия.

Яне Янев и годеницата му Галя броени часове преди да станат законни съпруг и съпруга в пряко включване от Сандански - мястото, на което ще се състои сватбата.

Кой пръв хвърли камъка? Волен Сидеров и битата депутатка от \"Атака\" Деница Гаджева коментират случая пред софийската джамия и появилите се снимки на хора с ножове и тръби.

Другата гледна точка - главният мюфтия на мюсюлманите в България Мустафа Хаджи с неговия коментар за случилото се. За религиозната нетолерантност и предизборните истерии. За радикалния ислям – общ враг на християните и мюсюлманите.

Една уникална история за живот и смърт. Мая Кривошиева от Хасково е болна от рак на панкреаса и желае доброволна смърт – евтаназия, която да се извърши под лекарски надзор. Нейният избор: морфин или евтаназия. Тя избира достойната смърт. Пряко включване от Хасково.