Певците от северната ни съседка показаха точно и ясно как се правят хитове и то на световно ниво. Миналото лято примата Андреа Баника разтърси феновете със сингъла \"Love In Brasil\". След горещите плажове на Бразилия на хоризонта изгрява провокативното парче \"Sexy\"...

В последните две години можем чистосърдечно да похвалим изпълнителите от съседна Румъния.


Певците от северната ни съседка показаха точно и ясно как се правят хитове и то на световно ниво. Миналото лято примата Андреа Баника разтърси феновете със сингъла \"Love In Brasil\". След горещите плажове на Бразилия на хоризонта изгрява провокативното парче \"Sexy\".


Всъщност така звучи и дрескода за лято 2011. Румънската Андреа ни отвежда централно в нощните денс клубове. Еротичното излъчване е загатнато с тайнствени домина и маски за лице.


Идеята е парчето да ви освободи от задръжките, да се оставите на музиката и просто да се забавлявате. В клипа певицата сменя три стайлингови визии и показва, че се справя по-умело с позирането пред камера, отколкото с пеенето.


Нашите поп-фолк видеа не се различават кой знае колко много. Но какво да се прави – съседни държави сме, но и това си личи.