Едно различно интервю в \"По пантофи\" с Валерия Велева...

РУЛЕТКА:
Очаквайте лидера на РЗС Яне Янев - за изборите, вота на недоверие и политическите амбиции. В \"По пантофи\" едно различно интервю:  За първи път Христо Стоичков говори за личния си живот, политиката и народа.
 
СЪДЕБЕН СПОР:
ЕПИЗОД 39: \"Махнете животните\". Радка Любенова е завела иск срещу собственик на съседен имот, в който се отглеждали огромен брой животни. Ответникът д-р Христина Дочева не се явява. Представлява се от пълномощник, който оспорва иска.

ОТЧАЯНИТЕ СЪПРУГИ:
В последния за сезона епизод на \"Отчаяните съпруги\" очаквайте неразказаните истории на емлематичния журналист Мартин Карбовски, а красавицата Ивайла Бакалова и дъщеричката й Рая ще направят първия си общ ТВ дебют. Вижте изповедта на Миглена Ангелова, както и гостуването при Йордан - единия от братя Диневи: \"За първия милион, славата и жените\". Очаквайте Ясен и Преслава от група \"ТЕ\", които ще представят своя нов летен сингъл и видеоклип \"Може би съм аз\". Не пропускайте \"Училище за красота\" и поредната процедура, на която ще се подложи Катето Евро, за да изглежда истински бляскаво. А в \"Ателието на Отчаяните съпруги\" ще видите уникален начин за изработване на портмонета и чанти от рециклирани материали.
 
НАЙ-ДОБРАТА МАЙКА:  
Историята на Гергана, която загубва трагично сина си преди абитуриентския му бал, но намира сили, за да роди две близначета \"ин витро\".

ИНТЕРВЮТО НА НАНА:
Интервюто на Нана тази неделя е с писателката Людмила Филипова.

ПОСЛЕДНО 10: 
\"Най-ексцентричните почивки на звездите\": Коментатори по темата ще бъдат ПР-ите Ани Халваджян и Мариела Нейкова, както и редакторът на \"Отчаяните съпруги\" Калин Георгиев.