Масово хората в селото разказват, че съмнителна линейка обикаляла нощно време улиците. От нея изскачали двама мъже...

Зловещ слух паникьоса жителите на цяло пловдивско село. Някои от тях дори заспивали през последната седмица с ножове под възглавниците.

От няколко дни сред хората в село Костиево се носи мистериозна мълва, която е достойна за сценарий на филм на ужасите. Масово хората в селото разказват, че съмнителна линейка обикаляла нощно време улиците. От фалшивия автомобил на \"Спешна помощ\" изскачали двама мъже, които отвличали деца и жени.

Сюжетът на зловещата история отвежда към местното гробище. Хората твърдят, че тук от линейката били изхвърлени телата на деца и жени, чийто органи били взети за продажба в чужбина. Слухът, че крадците се спирали главно на малки деца, е изплашил най-много майките, които прибират хлапетата си още по светло вкъщи.

Никой досега обаче не е видял труповете от линейката, нито път двамата мъже в нея. За това повечето смятат, че слухът е измислица, тръгнал от ромската махала на селото.

След кратък разговор с полицията, кметът на селото успокои хората.

От полицията заявиха, че е несериозно да коментират слух, в който няма и грам истина. Зловещата история обаче вече упорито се носи сред жителите на съседните градове Стамоблийски и Кричим.