След като пожъна огромна популярност с мегапродукцията \"Аватар\", Зоуи продължава активно с екшън сцените...

Как ви звучи новината \"Зоуи Салдана отмъщава на колумбийската мафия\"? Крехката холивудска актриса сериозно ще се озори в неравностойната битка.

 

Добре, че става дума за сюжета на \"Колумбиана\", написан от гения Люк Бесон. След като пожъна огромна популярност с мегапродукцията \"Аватар\", Зоуи продължава активно с екшън сцените. Героинята й иска да отмъсти за смъртта на родителите си и е готова на абсолютно всичко в името на каузата.

 

Едва 9-годишна тя става свидетел на убийството на семейството си от колумбийски криминален бос. Съвпадение е, че в истинския живот, на същата възраст, Салдана губи баща си в катастрофа.

 

Зоуи е родена в Доминиканската република, където се запалва по танците и театъра. Най-вероятно вече сте станали подвластни на сексапила й в \"Стар Трек\" и \"Карибски пирати\".

 

За героинята й в \"Колумбиана\" водещ принцип е отмъщението. Във филма героинята работи като наемен убиец, а орхидеята, която оставя върху гърдите на жертвите, е запазената й марка.

 

Режисьорът Оливие Мегатон споделя, че Люк Бесон отдавна мечтае да направи продължение на \"Леон\". Идеята за екшън с жена в главната роля намира реализация именно във въпросната лента.