Певицата сподели, че напоследък чете много книги за позитивното мислене и това е променило начина й на мислене...

В интервю с \"отчаяните съпруги\" Вихра и Мая поп-фолк певицата показа едно лице – такова, каквото не сме свикнали да виждаме на малкия екран.

 

\"Искам да се чувствам обичана и да давам любов като всеки един нормален човек. Искам дори да ме боли, за да усетя, че съм жива\", каза Камелия.

 

Певицата сподели, че напоследък чете много книги за позитивното мислене и това е променило начина й на мислене.

 

\"Книгите са голямо богатство, от тях човек може да научи много неща. Книгата на Дан Браун \"Изгубеният символ\" дори ме провокира да си направя татуировка\", издаде Камелия.

 

\"Беше ме страх да започна като водещ. Форматът \"Споделено с Камелия\" е различен от тази Камелия, която е на сцената. Бях предпазлива за това да не би да разруша образ, който съм градила толкова години. В крайна сметка реших да бъда себе си\", разказа Камелия.

 

На въпрос какво смята, че е пропуснала, тя сподели, че преди се е обвинявала, че не се е опитала да стане майка по-рано.

 

\"Но след като не е станало, значи не е трябвало. То ще стане, когато трябва. За мен по-важно е, че сега се чувствам добре и съм здрава. Нищо не ми липсва\", каза Камелия.

 

Поп-фолк звездата не се срамува, че е от малък град и че идва от обикновено семейство.
\"Ходила съм на участия на стоп, с влак, с автобус. Това съм аз в крайна сметка\", горда е певицата. Камелия издаде, че смята да напише книга, в която има да сподели много интересни неща за пътя, който е изминала.

 

Вижте още откровения от Камелия във видеото.