Има три основни холистични стъпки за \"основен ремонт\" и профилактика на цялото тяло...

Холистичната медицина, за разлика от конвенционалната, не лекува просто симптомите, а истинските причини за едно заболяване.

 

Д-р Мария Папазова, която повече от година запознава зрителите на \"На кафе\" с холистичните методи за лечение и профилактика на организма, отново наблегна на това, че холистичната медицина всъщност е традиционната медицина.

 

Цялостната медицина изучава връзката между всички наши структури и природните закони.

\"Целостта на вселената и нейното отражение в индивидуалния човешки организъм представлява холистичната медицина\", поясни д-р Папазова.

 

Тя показа колко чакри има човешкото тяло и къде се намират основните. Холистичната медицина разглежда човека в неговата цялост – като съвкупност от тяло, душа и дух.

 

Д-р Папазова не отрича методите на официалната медицина, но според нея тя е за неотложни и спешни състояния. Официалната медицина си служи с инвазивни методи, които носят винаги определен риск, но това е напълно оправдано, когато се спасяват животи. Истинското лечение обаче е с природни средства.

 

Има три основни холистични стъпки за \"основен ремонт\" и профилактика на цялото тяло. Първата е детоксикация и режим на хранене. Втората – упражнения за повишаване на енергията, а третата – освобождаване от стреса. Най-лесният начин да разберете дали тялото ви е пълно с токсини е да погледнете сутрин езика си – ако е обложен, имате нужда от детоксикация на организма.

 

Съществуват и основни разлики в подходите на официалната и холистичната медицина при едни и същи заболявания. Разберете какви са те – във видеото!

 

Научете от д-р Папазова каква храна трябва да консумирате за детоксикация на организма, както и какви упражнения са нужни за повишаване на енергията – на Nova Play!