Малката Мариана е планирано и желано бебе. Зачената е в екзотичния Тайланд...

В деня на християнското семейство специални гости в \"На кафе\" бяха поп-фолк звездата Константи, съпругата му Надя, дъщеричката им Мариана и домашният им любимец Парси. Това бе и телевизионният дебют на малката Мариана.

 

Когато Надя се запознава с Константин, все още е ученичка в Испанската гимназия. Тогава абитуриентката Надя, въпреки че го е харесвала, не смеела дори да си мечтае, че някога ще стане негова съпруга и майка на детето му.

 

Константин обаче я харесва веднага, така както си е била в спортен екип на училищния волейболен отбор и взима телефона й от общ приятел.

 

Константин предлага не един, а два пъти брак на Надя. Първият път е било спонтанно в заведение до Драгалевския манастир, а вторият път е коленичил на улицата с пръстен в ръка.

 

Сватбата на поп-фолк звездата и съпругата му се превърна в едно от големите светски събития през 2010 година. На нея до зори се забавляваха над 600 гости, сред които много представители на българския хайлайф и шоу елит.

 

Константин и Надя все още нямат църковен брак. Надя мечтае да се венчае пред Господ в българската църква в Рим.

 

Малката Мариана е планирано и желано бебе. Зачената е в екзотичния Тайланд и по тази повод Коцето се шегува, че е сигурен, че е бащата, защото бебето не е с дръпнати очи като тайландците.

 

В нощта преди да роди, Надя сънува, че раждането е започнало и баща й, който е известен неврохирург, стои над главата й. Няколко часа по-късно сънят й се превръща в реалност. Въпреки че желанието на Надя е да роди по естествен път, се налага секцио.