Той приготви пилешко в компанията на сармички по негова рецепта...

Днес \"На кафе\" показа неизлъчвани кадри от гостуването на актьора Васил Попов. В кухнята на Гала той приготви пилешко в компанията на сармички по негова рецепта, за която е \"откраднал\" идеята от капамата.

 

Васил Попов използва обилно свинско месо, бекон и сланина, без да се притеснява за високото си кръвно. Формулата на актьора за здравословно хранене е \"от всичко по малко\", като добавя и добро настроение.

 

За рецептата са Ви необходими едно охладено пиле, 500 г кайма или 600 г шол, 100 г сланина, 100 г бекон или пушени гърди, 1 чаша ориз, листа от кисело зеле, зелев сок, 1 глава лук и 1 стрък праз лук.

 

А начина на приготвяне можете да видите във видеото.