Специален гост на "Съпругите" ще бъде актьорът Тончо Токмакчиев

 

Последният епизод от „Станция Нова" за този сезон ще започне с момчетата от „Voice of boys" и актрисата от „Отплата" Ива Янкулова. Те не само ще дадат старт на първия ден от месеца, но ще приготвят и неделна закуска. След тях в студиото ще влязат психолози, които ще говорят по темата „Анорексията като невроза", последвана от разговор за билките и техните афродизиакални свойства. 

 

Рубриката „Съдебен спор" ще противопостави един на друг действаща полицайка и жена, която твърди, че същата я е завлякла с дарение от 6 000 лева. 

 

Силно актьорско присъствие ще има при „Съпругите", където специални гости ще бъдат Тончо Токмакчиев, Чочо Попйорданов и Антон Радичев. Лятно и бразилско усещане ще създаде група "SamBrazil", а за неделното настроение ще допринесат още Соня Немска и Андреас и плеймейтката Светлана Василева.

 

Финал на този сезон ще постави класацията „Последно 10", където зрителите ще видят продължение на темата „Къде ще почиват звездите това лято", а гости в студиото ще бъдат Дебора и Надя и Дидо от "Deep zone project".