Супергероите на VIP Brother обещават невероятни емоции и интересни обрати за новия сезон

Невероятни емоции и интересни обрати обещават Супергероите на ВИП Брадър за най-новия сезон на абсолютния фаворит сред реалити форматите у нас. Супермен, Жената Котка, Дарт Вейдър и Спайдърмен направиха истински фурор във Варна в състезанието „Най-бързият човек в България“.

Освен, че приковаха вниманието на всички нетърпеливи да се потопят в живота в най-известната къща, те доказаха че са готови на всичко, за да влязат в нея и да бъдат част от шоуто.

Победител сред супергероите в „Най-бързият човек в България“ стана Жената Котка, която призна, че по пътя към победата в най-гледаното реалити у нас, ще залага много на своите чар и сексапил.

Идеята на ВИП Брадър тази година – защо сме супергерои. Разбира се, всички известни личности са някакъв вид супергерои, които имат маски в публичното пространство и всъщност тази година във ВИП Брадър въпросните супергерои, въпросните известни личности ще свалят своите маски. Как - ще разберете септември.

Как ще действат супергероите в къщата, имат ли специална стратегия и с какво ще изненадат зрителите, засега остава в тайна.

Всички фенове на предаването имаха възможност да се снимат на стола на Изповедалнята, а най-големите късметлии сред тях ще спечелят пътешествие до новата къща на ВИП Брадър.

Подробностите вижте във видеото.

Репортер: Искра Урумова