Обидите на етническа основа са част от стратегията на Мартинов, каза Кристияна Кръстева

Етническият конфликт, който се разрази между двама от съквартирантите в Къщата на VIP Brother  - Бони и Николай, е най-сериозната тема в новия сезон на реалити шоуто. Това коментира в студиото на „Съпругите” продуцентът на ВИП Новините на Нова Мон Дьо.

 
В последните два епизода зрителите видяха как Ники превърна намерението си да се справи с „чалгата и простотията” в „моята лична борба”. Той неколкократно се опита да засегне певицата на тема ромския й произход и намекна, че не е достатъчно умна и образована. Снощи екстремистът, както той сам се определя, дори успя да разплаче поп фолк дивата.
 
„Не бива да си правим шега с подобни неща, защото те могат да предизвикат реакция и на хората отвън”, категоричен бе Мон Дьо.
 
Той заяви, че познава отлично Бони и тя никога не преиграва. Не правело изключение и това, че тя се разплака, обидена от думи на Николай.
 
„Това не е мъжкарско поведение от негово страна”, каза още светският журналист.
 
Колежката му Кристияна Кръстева пък заяви, че тези действия са част от стратегията на Мартинов.
 
„Това ще му изиграе много лоша шега. Юлиан в момента го подкрепя, но и той скоро ще разбере, че реакцията му не е правилна”, коментира Нина Никол.
 
 
Целия разговор на Мая и Жени с Мариана Маринова, Кристияна Кръстева, Нина Никол и Мон Дьо гледайте във видеото.