„Горещо”, събота, 13 октомври, от 23:30 часа

Току-що изгонените от къщата на VIP Brother Ирен Кривошиева и Влади Данаилов гостуват на Венета Райкова в „Горещо” тази събота от 23:15 часа. В най-откровеното до момента интервю двамата от първо лице разказват за живота си и за отношенията си със Стефан Данаилов.

 

Ирен разкрива, че докато е била бременна, бащата на Влади й е носил незаразени от аварията в Чернобил храни, а след раждането на сина им – адаптирано бебешко мляко, защото не е можела да кърми. Тя признава, че е напуснала България, за да не създава дискомфорт на Стефан Данаилов, защото Влади много приличал на него и хората започнали да задават въпроси.

 

Влади споделя, че майка му се е посветила на това той да обикне баща си и да не усеща липсата му отвъд Океана. А Лили Кривошиева, отново от първо лице, допълва картината за раждането и детството на внука си Влади и за отношенията на дъщеря си Ирен със Стефан Данаилов.

 

Двамата коментират поведението си в къщата на Биг Брадър, разказват за скандалите си със Съквартирантите и разкриват впечатленията си от престоя си.

 

“Като не можеш да говориш за истинските неща, ще говориш за дребните неща... Надявам се, че всички пръцкат! Защото това е много хубаво за здравето ти и ако не пръцкаш – имаш голям проблем и отиваш на лекар веднага. За мен лудият е този, дето отива в ъгъла да пръцка като всички знаем, че пръцкаме. Това е лудост!” – обяснява Влади.

 

Тази събота “Горещо” отново ще излъчи скандалната си рубрика “Възход и по-падение”, този път посветена на звездната приказка с неочакван край за една фолк певица.

 

„Горещо”, събота, 13 октомври, от 23:30 часа