Най-бляскавото откриване за сезона се състоя в типично милански стил

Най-бляскавото откриване за сезона се състоя в типично милански стил. Италиански магазин в столицата събра на едно място хиляди известни лица.

Най-интересното бе, че голяма част от звездите бяха придружени от децата си. За добро или зло виповете от рано са решили да ги въвеждат в шоу средите.

Госпожа Силвия Зурлева се осведоми за последните фешън трендове в компанията на дъщеря си Мила. Професор Любомир Стойков за първи път представи в светското пространство сина си Калин. Съпругата на доцент Гого Лозанов - Галя и наследничката й Биба са известни и запалени поклонници на италианската мода, затова не се учудваме, че ги видяхме заедно. Топ моделът Ралица Балева също показа малката Маргарита. Дизайнерката София Борисова позира с деца на приятели.

Въпросът как точно се отразява на малките нощният живот остава отворен?

По време на откриването Мис България 2012  разкри кой е мъжът до нея. Габриела Василева позира със силната си половинка Орлин.

За разлика от нея колежката й по титла Ваня Пенева не бе придружена от своя приятел.

И двете миски обаче бяха заложили на черно бялата линия в облеклото.

Сами се убеждавате, че Гери Дончева и Ивана Скендерова са на същата вълна.

Най-добрият модел за 2011 година Ива Атанасова се довери на мини тоалет в розовата гама, стилиската Кремена Халваджиян изненада с плитки в косите, а исландката Асдис Ран с нетипична за нея бизнес визия.

Дизайнерката Аля Милушева бе подбрала актуални за сезона пола с пера и прозрачна риза. Стилистът на списание "Ева" Лили Гергишанова бе най-добре облечената личност на вечерта.

Певицата Лилана бе заложила на лек грим и прекалено светло червило, което никак не й отиваше.

Италианският стандарт бе спазен, което обяснява и липсата на ревю. Мария Илиева се зае със забавлението на гостите и изпълнения на живо, а огненият тоалет идеално допълваше жизнерадостното й сценично поведение.