По-лежерно и забавно начало на втория ден от уикенда, обещава водещата Мирослава Иванова

От тази неделя, 18 ноември, водещата Мирослава Иванова ще казва „добро утро” на зрителите не само в събота, но и в неделя. Причината – предаването „Събуди се” вече ще се излъчва и във втория ден от уикенда, отново от 08.00 до 09.30 ч.

 

Неделното издание на блока ще предлага напълно нови рубрики, като обещава да е по-развлекателно и лежерно. Екипът на предаването ще насочва вниманието към различни социални теми и въпроси, ще търси решение на конкретни зрителски проблеми и не на последно място, ще извежда на преден план забавния и свеж поглед върху случващото се около нас.

 

Така например, в рубриката „Приемно време” място ще намират различни зрителски сигнали и проблеми, за чието разрешаване екипът на „Събуди се” ще съдейства и помага. Пародийна емисия новини ще показва забавната страна на последните актуални теми, а различни социални дискусии в студиото ще търсят отговор на важни и полезни за зрителя въпроси. Водещата Мирослава Иванова отново ще ни среща с нестандартни истории и необичайни събеседници, а гостите й ще допринасят за по-приятното и лесно неделно събуждане.

 

И докато съботното издание на „Събуди се” ще се фокусира върху сериозни и актуални теми от политическия и икономически живот, неделният ден ще поднася на зрителите необходимата сутрешна доза от разтоварващи, забавни и свежи лица, рубрики и репортажи.    

 

„Събуди се” – всяка събота и неделя от 08.00 до 09.30 ч. по Нова ТВ