Слави Бинев ще обсъди въпросите, свързани с диктата на властта в неделното издание на предаването

Владимир Пенев – министърът актьор, който заяви своето намерение да оправи културата за два месеца, ще гостува в предаването „На светло с Люба Кулезич” тази събота, 13 април.  

 

В първия ден от уикенда зрителите ще се срещнат с първия банков обирджия в страната Бисер Манолов – мъжът, който осъди държавата в Страсбург 16 пъти. Той проговаря в сензационно интервю от затвора в Бобов дол. „Не съм убил сарафката Виолета Георгиева, невинен съм” са част от неговите твърдения.  

 

Още от темите в предаването: мистерията на българския преход – 200 знакови убийства и само четири разкрити. Поръчители в сянка унизиха Темида – темата ще коментира журналистката от в. „Труд”, Анна Заркова. 


За кого стана неудобна прокурор Малена Филипова и кой ще се възползва от дисциплинарното наказание, което й поиска върховният обвинител Сотир Цацаров – опитната магистратка с първа телевизионна изява след скандала.


В неделя, 14 април, гост на водещата Люба Кулезич ще бъде Слави Бинев, който ще обсъди въпросите, свързани с диктата на властта, свободата и мимолетната сигурност, както и за проституцията в изборите. Актьорско салто от храма на Мелпомена в цирка на властта –  директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов избира политиката. 


Друга от темите в предаването е за съдебната пародия –  23 пъти отлагат дело за убийство във Великотърновския съд. Стефан Фердинандов, обвинен за смъртта на собствения си син. 
На финала в неделното издание зрителите ще се срещнат с актьора Ивайло Калоянчев, който ще разкаже за приключението да бъдеш син на баща си, уроци с марка „Калоянчев”.