Алекс разказа, че успешно съвместява роли по цялата верига на шоубизнеса

Нямам място, което да предпочитам. Правя всички тези неща като актьор, режисьор и сценарист, но и от сърце, което е водещото. Няма никакво значение дали ще изпълнявам една или друга функция, така или иначе правя едно и също нещо – слушам сърцето си.  


Това разказа за „Събуди се” Алекс Кожухаров, който е познат на зрителите от „Като две капки вода”, „Пълна лудница”, от театъра и не само.


Алекс разказа, че успешно съвместява роли по цялата верига на шоубизнеса. Предполага, че за това освен подготовката, която има, вероятно му помага и зодията му – Близнаци. 


На въпрос дали някога си е мислел, че ще пее в риалити като „Като две капки вода”, Алекс Кожухаров обясни, че не е предполагал, но защото не е правел определи планове за себе си.


„Любима ми е фразата „Как може да разсмееш Бог? Ако му разкажеш плановете си”. Така или иначе предпочитам да се оставя нещата да ми се случват и приятно да се изненадвам от тях. Живея доста неутрално, защото смятам, че в това средно положение на живеене ще бъдат по-готов за ситуациите”, допълни Алекс.


Кой е бил най-трудният образ в „Като две капки вода”, в който е трябвало да се превъплъти, и с какво още си мечтае да се занимава – гледайте във видеото. 


Репортер: Ива Софиянска