Сезонът на тайните се превръща в сезон на изненадите

Предстартова треска държи Алекс Сърчаджиева в навечерието на новия сезон на VIP Brother, който стартира в 20 часа в неделя. Къщата на най-хитовото реалити шоу отново ще приюти най-големите звезди на България… и не само…

 

„Смятам, че ще направим един страхотен сезон, изключително интересен, с невероятни хора вътре. Нямам търпение да дойде и самата Парис Хилтън, сподели водещата на формата в студиото на „Събуди се”.

 

Вече е ясно, че Парис ще дойде в България заедно със своя приятел, не се знае обаче дали ще вземе и кученцето си Тинкърбел. Това ще научим утре… Сезонът на тайните се превръща в сезона на изненадите.

 

Алекс смята, че Хилтън ще намери общ език и ще се чувства уютно сред родните звезди. По думите й Парис е много наясно със светския живот.

 

В началото на октомври американската принцеса ще пусне новия си сингъл, а някъде около Коледа ще издаде втори албум. При положение, че остават по-малко от две седмици до началото на VIP Brother, възможно е Парис да го представи именно в къщата, а защо не и да промотира албума си за финала на шоуто през декември...

 

Повече за старта на VIP Brother, за Парис и за останалите съквартиранти ще научите от видеото.