16-годишната финалистка сподели и кои са ритуалите ѝ преди да излезе на сцената

16-годишната Нелина Георгиева от Казанлък, която вече спечели сърцата на зрителите с изключителните си изпълнения в X Factor, сподели в студиото на „Здравей, България” как се чувства след втория си концерт на живо в предаването.

 

Тя изпълни песента „Играя стилно” на Мария Илиева, като излезе на сцената с провокативен стайлинг. „Това беше предизвикателство за мен, тъй като самата Мария беше пред мен и ме гледаше”, казва финалистката в предаването. „Харесвам Кристина Агилера и Уитни Хюстън, но като цяло организаторите избират кои песни ще представям”, допълва Нелина.

 

Младата изпълнителка сподели и интересни факти около участието ѝ в конкурса „Мини мис Царица Роза”. „Учителката ми от детската градина избра няколко деца, а родителите ми изобщо не очакваха аз да спечеля – нямаха дори фотоапарат. Тогава изпях песен на Лили Иванова”, припомня си тя.

 

Бих се радвала да направя дует с Наско. В концерта вчера неговото изпълнение ми хареса най-много, защото беше най-сигурен”, заяви Нелина. „Имам няколко талисманчета, които слагам по дрехите си. Излизам на сцената за да се наслаждавам и знам, че това няма как да се върне. Всички са ми конкуренти, не мога да правя изключения. На следващия концерт ще пея песен на Кели Роуланд – When Love takes over”, завърши тя.

 

Цялото интервю с Нелина Георгиева гледайте във видеото.