Любовта към съпруга й Георги я довела в България, призна руската изпълнителка

„Не се притеснявам от това, че отпаднах от X Factor, защото не ме е срам от нито едно мое изпълнение. Към всяко от тях подходих с огромна любов, много работих и се старах”, сподели Виктория Куприна, която пя за оставането си в X Factor на поредните елиминации в музикалния формат. Двамата със съпруга й гостуваха на „Събуди се” часове след изявата на сцената.

 

„Мисля, че всички зрители видяха това. Много съм благодарна на Любо, който каза много хубави неща. Животът продължава”, добави развълнувано Виктория, която направи прекрасно изпълнение. За нея се застъпи и нейният ментор – Любо Киров, но омъжената за българин рускиня отпадна от надпреварата.

 

Тепърва нещата ще се развиват в това да правим шоу, като цяло. Смятам, че сме изключително заредени с енергията и с нужния талант, с тази емоция, която е необходима, за да предаваме такива неща на публиката, които да я радват”, добави Георги, съпругът на Виктория, който е актьор.

 

„В Русия имах кариера, но нямаше никой, който да ме подкрепя така. В България Жоро направи всичко, за да се чувствам комфортно. Именно любовта ме доведе тук”, призна Виктория.

 

Какво още казаха двамата с Виктория ще научите от видеото.