Дивна поздрави талантите директно от Истанбул, а Любо – с песента си „Имам само теб”

По повод 1 юни, деня на детето, журито на „Големите надежди” отправи специален поздрав към всички деца и специално към талантите в шоуто. Предизвикателството завари Любо след концерт, Веселин Маринов – на път, а Дивна – на турска земя, в Истанбул. 

Макар да е ангажиран с множество участия в страната, Любо успя да запише истинско видео селфи, в което сподели гордостта си, че е част от шоуто. Той поздрави талантите, като изпя пред камерата откъс от песента си „Имам само теб”. Директно от Истанбул се включи Дивна, където бе на концерт на Джъстин Тимбърлейк. „Вярвайте в себе си и мечтите си”, обърна се към децата младата надежда и им пожела да превърнат живота си в най-хубавата мелодия. Макар да не успя да застане пред камерата, Веселин Маринов, който в момента е на турне, се включи в общия поздрав. Той пожела на децата да съхранят детската непринуденост, искреността и вярата, която носят в себе си. 

Освен за празника си талантите от „Големите надежди” усилено се подготвят и за големия финал на 4 юни, когато ще стане ясен победителят в шото за талантливи пеещи деца.

Как ще се представят децата и кой ще спечели големия финал на „Големите надежди”, зрителите ще видят в сряда, 4 юни, от 20.00 ч. по Нова. А какво точно казаха Любо и Дивна на децата и какво им пожелаха, може да видите във видеото тук.