Събитията в Къщата гледайте във VIP Brother в момента по Нова

В епицентъра на скандалите в Къщата на VIP Brother е Людмила Захажаева, която само преди седмица се присъедини към Съквартирантите. Любопитното е, че поведението й е следствие на тайна мисия, която тя изпълнява. 

В епизода довечера зрителите ще чуят неудобните въпроси, които Людмила задава и реакциите, които предизвиква. Без свян тя ще попита Камелия Тодорова дали още прави секс, ще каже на Кали, че е изкуствена, ще обвини Ива Екимова, че не говори правилно и ще посъветва Зорница Линдарева да побърза с женитбата и раждането на деца, защото вече е стара. Рускинята ще се нахвърли и върху Тачо и ще го обвини, че ползва беден речник. 

Зрителите ще видят и битка за кафе, в която главно действащо лице отново е Людмила. Съквартирантите ще получат достъп до склада с провизии, след което ще последва истинска буря. Big Brother ще се смили над гладните Съквартиранти и ще ги дари с пица, но и това няма да донесе само радост. 

Събитията в Къщата гледайте във VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Още ексклузивни новини следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.