Специалната кулинарна седмица продължава с втория епизод на „Специална пратка” от 18.00 ч. по Нова

Тити Папазов приема кулинарната щафета във втория епизод на „Специална пратка” тази вечер от 18.00 ч. по Нова. В специалната кулинарна седмица в ефира пет известни личности влизат смело в кухнята, за да докажат, че могат да бъдат шеф готвачи и притежават качествата да са част от един успешен кулинарен отбор. 

Тази вечер обстановката в кухнята ще е лятна, а треньор на кулинарния ВИП отбор ще е Тити Папазов. Кулинарните задачи ще се раздават според титлите – лорд Евгени Минчев ще запретне ръкави за приготвянето на кралски скариди, а Сашка Васева и Нанси Карабойчева ще обединят усилия около таратор. Двама участници неочаквано ще стоплят отношенията – поп фолк дамата и лордът ще запеят в един глас и ще станат истински оперен дует. Юри Велев е в ролята на майстор-готвач, който напътства звездите в кухнята.

Първа кулинарния маратон в понеделник откри Сашка Васева, а след Тити Папазов предизвикателството ще посрещнат също Николета Йорданова, Евгени Минчев и Нанси Карабойчева. Петимата обличат престилките и забъркват меню от изпитания, настроение, забавни, но понякога и солени шеги – в новото кулинарно приключение „Специална пратка” тази седмица, от понеделник до петък, от 18.00 ч. по Нова.