Гледайте срещата от 20.15 ч. на живо по Diema sport, както и на платформата Gong Play

Берое посреща днес Литекс във важен мач за класирането за участие в Лига Европа.  Феновете могат да проследят срещата от 20.15 ч.  на живо  по Diema sport, както и на платформата Gong Play.

Елитната ни група намери вече два от важните си отговори за сезона. Ясен е шампионът и това за четвърти пореден път е Лудогорец. Ясни са и изпадащите – Марек и Хасково. Интригата обаче продължава да бъде пълна относно двете места за Лига Европа, за които през първенството кандидатстват цели четири отбора – Локомотив Сф /51 т/, Литекс /51/, Берое /48/ и ЦСКА /48/. Всички те са въвлечени в много сложни сметки с различни варианти на развръзка на терена, но и извън него. Засега е ясно, че от това каре еврокандидати Литекс и Берое са изрядни и взимат лиценз, докато ЦСКА и Локомотив Сф продължават да висят с по-малка или с по-голяма сила.

Ясно е, че обявяването на крайното решение на Лицензионната комисия може да промени нещата и да олекоти сметките, но до тогава и четирите отбора са с шансове, даже има вариант в края да завършат всички с равен брой точки и да се прави миникласиране между тях. Берое и Литекс са въвлечени в тези сложни сметки, а днес в мача помежду си под Аязмото ще опитат малко да ги поизяснят.

Не пропускайте битката между Берое и Литекс за Лига Европа от 20.15 ч.  на живо  по Diema sport, както и на платформата Gong Play. По време на срещата феновете ще могат да гласуват за „Играч на мача” на сайта Gong.bg.

Снимка: Lap.bg