"За" или "против" провеждането на "София Прайд"

 

"Гей парадите са еманация на содомията". Това заяви Адриан Асенов от партия „Атака” в "Комбина". Той изтъкна, че от тях, както и от редица медии "се лее агресивна хомосексуална пропаганда". 

 

"Като пуснеш сутрин всички национални медии, гледаш предимно хомосексуалисти. Проблемът не е в това, че някой е хомосексуалист, а това да бъдат обучавани децата, че е едно и също да целуваш момиче и да целуваш момче", заяви Асенов. 

 

"Българските преподаватели не отчитат проблема с насилието, което се проявява спрямо хомосексуалистите. Има такива, които твърдят, че в тяхното училище няма гейове, което е невъзможно", заяви Радослав Стоянов - един от организаторите на гей парада, който се провежда днес в столицата.   

 

"Никога не съм бил дискриминиран- нито на работа, нито в училището си. Може да си изградите среда с хора, които не мислят, че светът е голям колкото главата им", заяви Петър, който е хомосексуалист. 

 

Редно ли е в учебниците да присъства темата за хомосексуализма? Защо Виктор Лилов (политик, който открито признава, че е гей) избра да напусне дискусията на "Комбина"?  Отговорите гледайте във видеото!