Не пропускайте новите истории в „Ничия земя” днес от 18.00 ч. по Нова

Защо един кубинец гледа крави в България и колко е дълъг пътят от Острова на свободата до село Микре - тази история ще разкаже отново на зрителите Елена Чопакова в „Ничия земя” днес от 18.00 ч. по Нова. 

Еди Рамос Бореро не се вписва в клишето за екзотичния, безотговорен ерген, дошъл да се позабавлява с някоя българка. С цената на това никога повече да не види семейството си и брега на родната Куба, той остава в България, за да види нероденото си дете. След години се появява още едно момченце от съпругата му – ромката Бонка. Роден в Гуантанамо, герой в Анголската война, днес кубинецът Еди се грижи за кравите на село Микре, няма пръсти на ръцете и лична карта. 

Във втората история в „Ничия земя“ тази седмица Даниела Тренчева представя обитателите на старчески дом у нас. Зрителите ще видят съпрузи, които са заедно над 50 години и все още се обичат, въпреки че заради болест жената често забравя кой е мъжът до нея; възрастна дама, мечтала да пътува и да учи в Париж, която днес смята, че пътешествията са за младите. Всички те имат усещането, че живеят на ничия земя, но продължават да мечтаят. 

Не пропускайте „Ничия земя” днес от 18.00 ч. по Нова.