Гледайте премиерната семейна комедия днес от 14.15 ч. по Нова

Звездата от „Бар „Наздраве”Шели Лонг се опитва да помогне на Джули Монд да постави под контрол лошото момче Тревър Донован в премиерния за българския ефир семеен филм „Ягодово лято” днес от 14.15 ч. по Нова.

Джули Монд влиза в ролята на Бет Ландон – гимназиална учителка, която организира ежегодния ягодов фестивал в родното си градче, като всяка година се опитва да го направи все по-привлекателен и интересен. Задачата ѝ се усложнява и от високите изисквания на майка ѝ Айлин (Шели Лонг), която е президент на събитието. Ето защо при поредното събитие решава да доведе известния кънтри певец Джейсън Стоун (звездата от „Диваци” Тревър Донован), който трябва да изпълни ролята и на председател на журито. Джейсън обаче е всичко друго, но не и развълнуван от поканата. Бет прави всичко възможно да се увери, че чаровният кънтри певец ще изпълни всичките си задължения. 

Дали Бет ще успее да постави Джейсън под контрол? Ще разберем в премиерния за българския ефир семеен филм „Ягодово лято” днес от 14.15 ч. по Нова.