Гледайте комедията „Синоптикът” тази вечер от 22.15 ч. по Нова

Никълъс Кейдж се бори с кризата на средната възраст в комедията „Синоптикът” тази вечер от 22.15 ч. по Нова. Лентата е дело на режисьора на „Карибски пирати”, който е привлечен от историята за съзряването в сценария на Стив Конрад, известен на българската публика със сценариите на хитове като „Преследване на щастието” и „Тайният живот на Уолтър Мити”.

Кейдж се превъплъщава в Дейв Сприц - телевизионен синоптик в чикагска новинарска емисия с висок рейтинг. В професионален план Дейв се справя чудесно - печели добре без много усилия, а и му се предоставя възможност да работи в национално сутрешно предаване. Но от личния му живот има какво да се желае - баща му, известен писател, е с влошено здраве, самият той е разведен и отчужден от децата си. За да получи новото назначение, се налага да се премести в Ню Йорк, а тъй като времето му в Чикаго изтича, той трябва да спаси връзките със семейството си, преди да е станало късно, и да разбере, че е много по-трудно, отколкото си е представял.

Дали Дейв ще успее да се пребори с отчуждението на семейството си, ще разберем в комедията „Синоптикът” тази вечер от 22.15 ч. по Нова.