Продуцентът Джуди Халваджиян, водещият на „Господари на ефира” Васил Василев-Зуека и водещият на „Сделка или не” Румен Луканов в студиото на „На кафе”

Над 900 момичета се явиха на кастингите за Адреналинки на „Господари на ефира” това лято. От кандидатките са избрани 16 момичета, а от тях ще стане ясно кои ще са трите нови Адреналинки. Това разказаха  продуцентът Джуди Халваджиян и водещият на „Господари на ефира” Васил Василев-Зуека, които бяха сред първите гости в новото студио на „На кафе”. Екипът на „Господари на ефира” вече се събира за новия сезон, който ще започне в средата на септември. 

„Ние се променяме, предаването малко по малко се променя”, заяви продуцентът, като обърна внимание на факта, че екипът инвестира в разследвания. „Работим в тази посока и ще продължаваме в тази посока да се развиваме”, обясни Джуди Халваджиян. 

Към гостите в новото студио на „На кафе” се присъедини и водещият на „Сделка или не” Румен Луканов, който обеща страхотен десети сезон на телевизионната игра. Той разкри, че всяка седмица в предаването ще има специални игри и нови изненади от Банкера за зрителите. Какво още разкри водещият на „Сделка или не” за новия сезон вижте във видеото от „На кафе” по Нова.