В сряда зрителите ще видят кои са 16-те полуфиналистки

Кои ще са новите Адреналинки? Това е въпросът, който не дава мира не само на Зуека и Рачков, но и на цялата аудитория на „Господари на ефира“, и особено на мъжката част. 

 

За да помогнат в избора на очакваните нови попълнения, бившите Адреналинки Жана и Яна се завръщат в „Господари на ефира“, точно десет години след като те самите бяха част от любимото шоу на България. В следващите дни двете ще представят всяка една от 16-те полуфиналистки, за да могат зрителите да се запознаят с тях. 

 

В сряда вечер, във второто издание на шоуто за сезона, ще видим отсетите 16 кандидатки, а в следващите дни зрителите и водещите заедно ще преживеят емоциите и вълненията, съпътстващи кастинга.

 

В следващият етап, полуфиналистките ще намалеят до три тройки или общо девет момичета. Имената на победителките, които ще се окичат с титлата Адреналинки, ще разберем в понеделник от 23.00 часа. 

 

През цялото лято момичетата репетираха и се подготвяха за този момент. Екс-Адреналинките Жана и Яна работиха заедно с тях, помагаха им с идеи и съвети, споделяйки своя опит.