Отсетите 16 кандидатки ще бъдат представен тази вечер от 23.00 ч. по Нова

Кои ще са новите Адреналинки? Това е въпросът, който не дава мира не само на Зуека и Рачков, но и на цялата аудитория на „Господари на ефира“.

За да помогнат в избора на очакваните нови Адреналинки, Жана и Яна се завръщат в „Господари на ефира“, точно десет години след като те самите бяха част от най-любимото шоу на България. Този път те ще участват в избора на новото поколение Адреналинки. В следващите дни двете обстойно ще представят всяка една от 16-те полуфиналистки, за да могат зрителите да се запознаят подробно с тях.

Тази вечер от 23.00 ч. по Нова, във второто издание на „Господари на ефира” за сезона, ще видим отсетите 16 кандидатки, а в следващите дни зрителите и водещите заедно ще преживеят емоцията и вълненията, съпътстващи кастинга.

През цялото лято момичетата репетираха и се подготвяха за този момент. Екс-Адреналинките Жана и Яна работиха заедно с тях, помагаха им с идеи и съвети, споделяйки своя опит в шоуто, което ги направи известни.

В следващия етап 16-те избранички ще намалеят до 3 тройки или общо 9 момичета. Победителките, които ще се окичат с титлата Адреналинки ще разберем в понеделник, 21 септември, от 23.00 ч. по Нова.