Водещата Диди Тодорова разказа подробности за епизода на „Фермер търси жена” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Дамите вече започват да се чувстват като у дома си, а близостта е все по-очевидна във „Фермер търси жена”, заяви водещата Диди Тодорова. Тя гостува в „На кафе”, за да разкаже подробности за неочакваните разкрития в епизода на предаването тази вечер от 21.00 ч. по Нова. 

Зрителите ще научат, че Марин се е виждал с едно от момичетата преди началото на формата, което е грубо нарушение на правилата. И докато той признава за прегрешението, то дамата, замесена в тази сконфузна ситуация, отрича. 

В епизода тази вечер предстоят изненади и в другите ферми. Към едно от момичетата Слави ще прояви сериозен интерес, за който и самият той не е подозирал. Романтичен момент предстои и за Диман, който ще предложи среща на Марго. Петър ще се „реваншира” на Дана, за да й покаже, че битката за сърцето му все още не е изгубена. Искри ще преминат между Камен и една от дамите, което ще провокира коментарите на останалите. 

Вижте във видеото от „На кафе” какво още разказа за водещата Диди Тодорова и не пропускайте епизода на „Фермер търси жена” тази вечер от 21.00 ч. по Нова. 

За повече информация следете официалния канал на „Фермер търси жена” във Vbox7.comNovatv.bg и официалната Facebook страница на предаването.