Възрастен мъж ѝ прави строга забележка. Не било възпитано

Елена Петрова ти благодари, че отдели време, за да научиш какво е провокирало неуместно шумното ѝ пляскане. Тук няма да разбереш това, но ще научиш историята на Петър. Вярваме, че е по-важна. 

 

 

Това е историята на Петър. Той е на 4 години. Преди година попада в SOS приемно семейство и оттогава всички стъпки, които прави, са напред и нагоре. В началото детето има проблем – не иска да заспива, защото сънува кошмари. Сънува поредния скандал между родителите си, чува крясъците на баща си и плача на майка си. Знае, че на сутринта баща му пак ще ги  изостави. Буди се облян в сълзи, треперещ и уплашен. Страх го е да заспи отново!

 

С много разговори и търпение от страна на SOS приемната му майка, приказки за лека нощ и подкрепата на двете му по-големи сестри, той преодолява страха и вечер заспива спокоен. Днес заедно със своите приемни родители малкото момче расте щастливо и обичано.

 

Децата като Петър имат нужда от постоянна подкрепа. Изпрати SMS с цифра 5 на 1287 и стани SOS Приятел с редовни месечни дарения от 5 лв.

 

Влез във важните истории.

 

*Платена публикация