Нова отправя специално предизвикателство към зрителите - броени дни преди старта на хитовия сериал

Актьорът Джеймс Спейдър, в ролята на най-търсения престъпник в САЩ, както и сериалът „Черният списък” отправят специално предизвикателство към феновете на криминалния жанр и приключенията. 

 

От днес активност на Facebook страницата на Нова телевизия дава възможност на зрителите да се докоснат до сюжета на един от най-новите и успешни крими сериали. Всеки Facebook потребител може да се превърне в истински „Facebook агент на специални служби”. 

 

Първата задача на доверения агент е да разбере кой от Facebook приятелите му в социалната мрежа е най-бърз и е готов да приеме предизвикателството да бъде негов „партньор” в разгадаването на заплетените случаи. 

 

Екипът на „Черният списък” има и  първа мисия към всички, решили да се впуснат по следите на мащабната конспирация. 

 

Хитовото заглавие „Черният списък”, един от най-новите крими сериали и истинска сензация в САЩ, очаква зрителите в ефира на Нова във вторник, 15 декември от 21.00 часа. На екрана Реймънд „Ред“ Редингтън – престъпник  със завидно криминално досие, открива младата и амбициозна Елизабет Кийн. Техният перфектен тандем  се впуска в разплитането на голяма загадка и заплитането на нова, още по-сложна схема в „Черният списък".

 

Стани специален агент с „Черният списък” тук