Още в края на миналата година полемиката около кандидатите за президент и шансовете за победа се разгорещи

 

Ще има ли предсрочни избори за парламент през новата година е въпрос чиито отговор зависи не от горещото желание на Радан Канев и Лютви Местан в тази посока, а от волята на настоящия министър-председател, на когото му се управлява още в сградата под номер 1 на бул. „Дондуков”. 

 

Относно стопанина на „Дондуков” 2 обаче графикът е ясен - през 1016 ще решаваме кой да е държавният глава. 

 

Още в края на предходната година полемиката около кандидатите за президент и шансовете за победа на партийните стратези се разгорещи.... До степен, в която дори имена на жени биват спрягани за наследник на Росен Плевнелиев. Дама да главно-командва армията и да посреща парада за Гергьовден? 

 

Звучи нестандартно както преди десетилетие изглеждаше чернокож да се настани в Белия дом зад Океана. 

 

Защо пък не, след като дами управляват столицата и Народното събрание. Ами хилядите полицаи-подчинени  на женска воля и решения.

 

Нали президентът ни няма правомощията, от които би се ползвала Хилъри Клинтън, или властта, която упражнява Дилма Русев.

 

Милиардите, които разпределя Кристалина Георгиева не е ли отговорност, надхвърляща по-скоро представителните функции на президента ни в мирно време.

 

В първото издание на „Челюсти” за 2016 - спорят политическият психолог Антоанета Христова и пиар експертът Арман Бабикян.