Актьорите и продуцентът на сериала разкриват тайните от сюжета

 

Любов, предателство, грях, изкупление, трудни решения и изненадващи обрати са в основата на драматичната история в българския сериал „Откраднат живот”, която се разиграва на фона на екстремното всекидневие на лекарската професия.


„Лекарските сериали се харесват много по света. А и всички ние, независимо от семейно положение, пол, възраст, имаме досег със здравеопазването. Това е всеобхватна и позната тема на зрителите. Нашият продукт е оригинален, български. Може да направим аналогия с „Анатомията на Грей”, защото там се занимават със съдбата на хората”, коментира за „Събуди се” продуцентът на сериала Евтим Милошев от „Dream Team”.


Главните герои са двама млади хирурзи, чиито съдби се преплитат още от раждането. Диктува ли ритъмът на сърцето ритъма на живота и могат ли най-добрите сърдечни хирурзи да овладеят собствените си сърдечни трепети?


„Откраднат живот” дава неочаквани отговори, а сюжетната линия е изградена по всички златни правила на жанра, като вкарва и много нови елементи, свързани с актуални случаи от българското лекарско всекидневие.


В главните роли са млади, талантливи и красиви актьори, които си партнират с някои от най-големите имена от театъра и киното. Консултанти на телевизионната драма са медици от столичната Александровска болница.


Милошев подчерта, че досега в България не е реализиран подобен проект и обеща, че зрителите няма да съжаляват, ако изберат да съпреживяват съдбите на героите.

 

Репортер: Ивомира Пехливанова