Светльо Витков и Роро разказаха подробности за предстоящия концерт в „Събуди се”

„За нас е голямо удоволствие да участваме на концерта по случай 20 години от създаването на музикалната телевизия ММ”, разкри музикантът Светльо Витков в студиото на „Събуди се”.

Витков и известният телевзионен водещ и продуцент Роро Кавалджиев разкриха подробности за грандиозното събитие, което ще събере 27 български изпълнители на 25 март зала 1 на НДК, сред които Анимационерите, Графа, Уикеда, Джанго Зе, Ъпсурт, Тони, Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени”, Стенли, Ирина Флорин, Сантра, Спенс, Светльо & The Legends, Пакикан Уайаскър, Babyface Clan, Йоанна Захариева, Дичо, Дара Екимова, Остава, Д2, P.I.F, Стоян и Виктор, Миро Гечев & Jacob Chrichlow, Jeremy? и Ирра. Всички те ще изпълнят най-популярните си песни, но в нов аранжимент, специално подготвен за събитието от „ММ Акустик Бенд” под ръководството на Мишо Шишков. Голямата международна звезда на концерта пък ще бъде победителката от „Евровизия 2012” Loreen. Концертът ще бъде заснет и излъчен по Нова телевизия.

„ММ е един огромен творчески взрив, който завинаги ще остане в сърцето ми Това са най-хубавите години в живота ми – години на свобода и безметежност”, сподели Роро.

„ММ е телевизията, в която можеш да видиш българската музика такава, каквато е”, допълни Светльо Витков.

Двамата разкриха, че телевизия ММ ще се възроди като онлайн платформа, която ще популяризира и подкрепя българската музика.