Не пропускайте най-интересните спортни събития тoзи уикенд в ефира на Diema Extra, както и в онлайн платформата Gong Play

Отборите на Лудогорец и Славия ще се изправят един срещу друг в мач от 25-ия кръг на А група. Срещата днес от 16.30 ч. можете да следите на живо по Diema Sport HD, в Gong.bg и в онлайн платформата Gong Play.

Преди това от 14.00 ч. отново в ефира на Diema Sport HD феновете могат да гледат още една среща от А група – между отборите на Монтана и Локомотив Пловдив. След гостувания в София и Варна, Монтана се завръща към домакинствата си в двубой срещу Локомотив Пловдив. Железничарите имат за какво да се връщат на този съперник, след като по-рано през сезона именно монтанци отстраниха тима от Лаута от турнира за купата на страната.

Сред акцентите в ефира на Diema Sport 2 HD днес е срещата от 6-я кръг за Купата на Футболната Асоциация между Евертън и Челси, която феновете могат да гледат директно от 19.30 ч. Запазено място в програмата имат и два мача от Английската висша лига: Норич Сити – Манчестър Сити  от 14.45 ч. и Стоук Сити – Саутхямптън от 17.00 ч. по Diema Sport 2 HD

Не пропускайте най-интересните спортни събития тoзи уикенд в ефира на Diema Extra, както и в онлайн платформата Gong Play.

Снимка: Thinkstock