Бенефисният спектакъл „Моята игра” на капитана на националния волейболен отбор ще даде възможност на феновете да гледат шоу на световно ниво в момента Diema

Впечатляващият бенефисен спектакъл „Моята игра” на капитана на националния отбор Владимир Николов ще даде възможност на феновете на волейбола да гледат шоу на световно ниво днес в ефира на Diema и платформата Gong Play. Коментарното студио е с начален час 17.30, а специален гост за срещата е дългогодишният съотборник на Владо Николов в националния отбор Евгени Иванов - Пушката.

„Мачът ще бъде истински. Ще се играе за победа, но в същото време ще има шоу елементи. Няма как да не се вълнувам, тъй като ще ми бъде за последно”, заяви капитанът. Той посрещна екипа на „Събуди се” в дома си в България заедно със съпругата му и трите им деца.

„Решението е неизбежно и отлагах достатъчно дълго края на професионалната ми кариера. По-скоро ме плаши сутринта след 8 май. Свикнал съм да ставам и да ходя на тренировка, а в понеделник това няма да се случи”, каза още Владо Николов. Вижте повече във видеото от „Събуди се” по Нова. 

Изключителна игра и много изненади очакват всички любители на волейбола не само в залата, но и пред екрана. Не пропускайте да видите звездната игра на Владо Николов и едни от големите волейболни имена в бенефисния спектакъл „Моята игра”, днес от 18.00 ч. на живо в ефира на Diema. Срещата може да бъде гледана на живо и на платформата Gong Play, а най-актуалните новини около двубоя следете на Gong.bg.