Според вицепремиера Меглена Кунева проблем в кабинета няма

"Неадекватно поведение". Така председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов определи действията на коалиционните партньори от Реформаторския блок. Коментарът му дойде след извънредното заседание на Министерския съвет в петък, на което бяха обсъдени отношенията в управлението.

По темата

Според вицепремиера Меглена Кунева проблем в кабинета няма.

Според Цветан Цветанов проблемът, който възникнал през последните няколко дни, са несъстоятелните  твърдения на Реформаторите, че Избирателният кодекс е бил правен под диктовката на ГЕРБ.

Министърът на енергетиката Теменужка Петкова, която присъства на вчерашното извънредно заседание на правителството, обясни, че то е минало в конструктивен тон.

От ГЕРБ  обаче продължават да твърдят, че когато наближават избори, за втора поредна година, наблюдавали неадекватно противопоставяне от страна на коалиционни си партньори. 

Вицепремиерът Меглена Кунева, която също присъства на вчерашното заседание, обясни, че  било решено да се подобри комуникацията между партиите в управлението. 

Ако станете свидетел на изборно нарушение, сигнализирайте ни! ЕКИПЪТ НА „РАЗСЛЕДВАНЕ“ ОЧАКВА ВАШИТЕ СИГНАЛИ ТУК. Не се колебайте да ни изпратите и снимки и видеоматериали.