Втората част на есенния сезон на NOVA носи много забавление и позитивен заряд за зрителите

Силният старт на "Пееш или лъжеш" постави началото на втората част от есенния сезон "2 в 1" по NOVA, който ще донесе на зрителите още много позитивни емоции и забавление. Новото забавно музикално шоу тази вечер от 20.00 ч. ще поднесе предизвикателства и неочаквани моменти за най-известния хип-хоп изпълнител в България Криско, който трябва да открие своята дуетна половинка за специалния Новогодишен концерт. Всяка седмица зрителите на NOVA могат да проследят решенията на големите музикални звезди, избирайки своя фаворит сред създадените дуети.

Тази седмица освен с епизода на най-новото забавно музикално шоу NOVA ще изненада зрителите с още три формата в праймтайма си. "Bake Off: най-сладкото състезание" идва с премиера за България, а най-българското и позитивно развлекателно предаване "Аз обичам България" и документалното риалити "Мис Пепеляшка" са подготвили нови сезони.  

По темата

На 15 ноември в 20.00 ч. стартира един от най-успешните световни формати "Bake Off: най-сладкото състезание", който е изцяло нов проект за българския ефир. Всеки вторник и сряда в 20.00 ч. предаването ще отправя предизвикателства в сферата на сладкарството и пекарството към 12 участници, а основната им задача ще бъде да впечатлят не само журито, но и себе си със своите кулинарни постижения. 

Документалното риалити "Мис Пепеляшка" се завръща в ефира на NOVA с втори сезон и нови интригуващи ситуации на 17 ноември в 20.00 ч., за да тества отново чия корона тежи повече – на кралицата на красотата или на обикновеното момиче. Една градска принцеса и едно момиче от село ще дръзнат да разменят обувките и местата си… за няколко дни. Едната ще напусне живота си на село, за да попадне под светлините на прожекторите, а другата ще се сбогува с лукса, за да се изправи лице в лице със сурова и напълно непозната за нея действителност. 

От 18 ноември в 20.00 ч. в ефира на NOVA се завръща и най-българското и позитивно развлекателно предаване "Аз обичам България". Новият четвърти сезон на шоуто не само ще забавлява участници, публика и фенове, но и ще напомни всичко, заради което си заслужава да се гордеем, че сме българи. Среща с българската история, кино, музика, бит, култура и традиции, и, разбира се, голяма доза забавление носи със себе си новият сезон на един от най-обичаните родни формати.

Не пропускайте втората част на есенния сезон на NOVA и седмицата на големите стартове от 14 ноември.